Coș cumpărături
Coș cumpărături

BLOG

Panouri led pentru tavan casetat

Panourile led pentru tavan casetat au dimensiunea de 59,5 x 59,5 cm. Aceasta dimensiune ne permite sa asezam panoul pe structura tavanului fals de tip casetat.
Panourile led 60x60 sunt in general folosite pentru iluminat industrial sau comercial, dar exista si aplicatii pentru uz caznic.
Panourile led 60x60 pot fi montate in taavan casetat, aplicat sau incastrat.
Panourile led 60x60 pot fi montate inscastrate in tavan de rigips. Consultantii 3A ELECTRIC va pot furniza detalii specifice...
Citește mai departe

Schema de conectare intrerupatoare cap-scara

Intrerupatoare cap-scara ofera psibilitatea de a porni si opri un consumator din doua zone diferite.
Intrerupatorul cap cruce ofera posibilitatea de a porni sau opri un consumator din doua sau mai multe zone.
regula este accea de a monta doua intrerupatoare cap-scara la capetele circuitelor si intre cele doua putem monta mai multe intrerupatoare cap-cruce.

Citește mai departe

Banda led

Banda led este una dintre cele mai vechi si mai utilizate tehnologii led. Banda led are cele mai multe aplicatii cunoscute si deaceea banda led este foarte apreciata de designeri si de cei care vor sa transforme un spatiu intr-un loc placut, primitor, intim sau chiar luminos. Bnada led fiind folsita si ca sursa principala de iluminat.
Alimentare banda led
Banda led poate fi alimentata la 112 sau 24 V (volti), tensinea de alimentare a benzi led cel mai des intalnita in piata...
Citește mai departe

Panouri led


Panourile led sunt corpuri de ilumiant ce folosesc tehnologia led. acestea sunt formate din siruri de led-uri asezate circular sau perimetral in jurul unei rame metalice cu rol de radiator. Lumian este dispersata de un sistem de prisme optice, cu rol in uniformizarea luminii pe care o vedem.
Panourile led pot fi patrate, rotunde, dreptunghiulare etc Panorile led pot di din diferite materiale:sticla, aluminiu, fier etc.
Panourile led pot fi comandate de controlere, pot fi...
Citește mai departe

Becul led tip filament

Becul led tip filament este una dintre cele mai noi si eficiente tehnologii led. Becurile led filamnet au intre 90 si 100 lm/w. Aventajele acestora este ca pot fi produse cu design asemnator cu becurile cu incandescenta, foarte potrivite pentru restaurante si hoteluri clasice cu stiluri de amenajare vintage.
Citește mai departe

Tehnologia LED

LED - dioda care emite lumina. Led-ul este este o componenta electronica cu doua capete, terminale (contacte) prin care trece o anumita tensiune elecctrica (voltaj). Led-ul este practic un corp compus din siliciu, germaniu sau seleniu prin care trece curent si astfel noi vedem lumina. Lumina pe care o vedem de la un led difera in functie de materialul din care este facut ledul si de tensiunea de alimentare a led-ului. Tehnologia led variaza in functie de compozitia si de starea materialelor...
Citește mai departe