Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Ne propunem prin compania 3A ELECTRIC CO SRL sa aducem plus de valoare in zona de instalatii electrice in locuinta ori in companiei dumneavoastra prin servicii diversificate, complete si complexe.

Viziune

Ne dorim sa fim una dintre optiunile pe care le poate alege coneva atunci cand are nevoie de proiectarea sau executia unei instalatii electrice rezidentiale ori industriale, indiferent de dimensiunea acesteia.

Misiune

Suntem increzatori in fortele proprii si in colaboratorii 3A ELECTRIC, furnizori de materiale electrice, parteneri pe care ne bazam in finalizarea cu succes a proiectelor 3A ELECTRIC.

Valorile companiei

Adaptabilitatea la cerintele dumneavoastra si rapiditatea prin care putem gasi si oferi solutii de proiectare, instalare ori livrare si mentenanta in perioada de garantie si post-garantie.
Responsabilitatea pentru mediul inconjurator o manifestam prin eficienta materialelor electrice oferite de catre partenerii 3A ELECTRIC. Astfel incercam de fiecare data sa oferim solutia eficace, dar si eficienta. Un produs de calitatea va ofera reducerea costurilor de mentenanta.
Respectul fata de clientii nostri il arata proiectele pe care le-am dus la bun sfarsit fara a fi nevoie de interventii in timpul garantiei.