Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Ne propunem prin compania 3A ELECTRIC CO SRL sa aducem plus de valoare in zona de iluminat a locuintei ori a companiei dumneavoastra prin tehnologia led.
Una dintre pasiunile noastre este tehnologia led si ne bucuram de fiecare data cand finalizam un proiect de iluminat cu leduri.

Viziune

Credem in aportul in bine pe care il va avea tehnologia led in lupta impotriva poluarii. Astfel ne dorim sa aducem in vietile noastre o varianta de iluminat performanta care sa nu necesite timp de productie indelungat, costisitor si poluant. Promovam calitatea si corpuri de iluminat performante, fara stocuri, cu mai putine deseuri.

Misiune

Suntem increzatori in fortele proprii si in echipele colaboratorilor nostri, furnizori sau clienti. Toti sunt partenerii nostri si ne-am propus ca impreuna sa reusim sa adaugam in cat mai multe cladiri iluminat performant si de calitate.

Valorile companiei

Adaptabilitatea la cerintele dumneavoastra si rapiditatea prin care putem gasi si oferi solutii de proiectare, instalare ori livrare si mentenanta in perioada de garantie si post-garantie.
Performanta corpurilor de iluminat este masurata in eficienta pe care ele o au, datorita tehnologiei de productie inovatoare folosita.
In zona de iluminat avem nevoie sa consumam cat mai putina energie electrica si sa obtinem cat mai multa lumina. Calitatea corpurilor pe care o oferim depaseste eficienta de 127 lumeni pe watt consumat. Asta garantam cu 5 ani!
Responsabilitatea pentru mediul inconjurator o manifestam prin eficienta corpurilor de iluminat oferite de 3A ELECTRIC. Astfel incercam de fiecare data sa oferim solutia eficace, dar si eficienta. Un produs de calitatea va ofera reducerea costurilor de mentenanta.
Respectul fata de clientii nostri il arata proiectele pe care le-am dus la bun sfarsit fara a fi nevoie de interventii in timpul garantiei.