Coș cumpărături
Coș cumpărături

GARANTIE

Conditii generale de garantieGarantia pentru produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza la sediul SC 3A ELECTRIC CO S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre SC 3A ELECTRIC CO S.R.L., prin repararea, inlocuirea sau stornarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SC 3A ELECTRIC CO S.R.L., expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Urgent-Cargus.

Termenul de garantie pentru produsele achizitionate de la SC 3A ELECTRIC CO S.R.L este de 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Termenul de Solutionare a garantiei se face in maxim 15 zile lucratoare.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 , Legea 449/2003 si O.G. 174/2008 .

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate,

Produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune (neconforme cu fisa tehnica), socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice  etc.), montaj si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul corpurilor de iluminat, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor,etc. duc la pierderea garantiei.

Garantia pentru produsele insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza in centrele mentionate si in conditiile specificate in acest document.Pentru acordarea garantiei este necesar sa pastrati certificatul de garantie in original.

Conform H.G. 448/2005 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), consumatorii au obligatia sa nu elimine DEEE ca deseuri municipale nesortate si sa colecteze selectiv aceste DEEE.

Departamentul tehnic  SC 3A ELECTRIC CO S.R.L . poate fi contactat in scris prin formularul prezent in pagina de contact .

Termenul de garantie incepe din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

In cazul in care solicitarea de acordare a garantiei este nejustificata (produs functional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse si eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de personalul autorizat al service-ului SC 3A ELECTRIC CO S.R.L).

Stornare produse

Produsele care nu pot fi reparate sau inlocuite cu alte produse cu performante similare vor fi stornate. Contul clientului va fi creditat (incarcat) cu valoarea facturii de storno.